Олія чайного дерева

Олія чайного дерева

Олія чайного дерева є одним з найбільш широко розповсюджених ефірних масел у світі. Його виготовляють з чагарнику, який росте переважно в Австралії.
Олія відома своєю користю для шкіри, тому її часто додають до різноманітних косметичних засобів: кремів для обличчя та рук, масажних олій, масок та засобів по догляду за волоссям. Ви можете використовувати косметику, але найкращий результат буде від застосування чистої, натуральної олії. Іноді чайне дерево використовують й у медицині для лікування різних недугів, особливо захворювань шкіри. 

Переваги для шкіри:

  1. Лікування вугрів, висипів та подразнень. Масло чайного дерева містить сильні антибактеріальні та протигрибкові сполуки, які зменшують запалення та знищують недоліки на шкірі.
  2. Загоює порізи та позбавляє від інфекцій та запалень. Якщо у вас є подряпина чи невелика рана варто змастити її олією чайного дерева і процес загоєння пройде набагато швидше. Речовину прописують лікарі для заспокоєння зуду під час захворювання на вітряну віспу, також вона допомагає зменшити сліди від висипів.
  3. Олію можна використовувати, як засіб для видалення макіяжу. Достатньо змішати її з оливковою олією, нанести рідину на ватний спонж та протерти обличчя. Крім того, що ви ретельно змиєте косметику, ви ще й подаруєте шкірі зволоження.
продукція з історії
Мрія
Мрія
Французька
Французька
залиш свій e-mail
та отримай 5% знижки на перше замовлення