instagram instagram instagram instagram

Мед Apothecary

Мед Apothecary



Мед. Золотий Продукт, який неймовірно високо цінується в світі, завдяки тисячолітнім традиціям його добування, чудовому смаку, корисним властивостям, а також разючій рідкості його в чистому вигляді.


У світі зароджується культура свідомого споживання: люди хочуть знати, звідки родом продукт, який вони вживають. Мед ідеально підходить під цей тренд.


Проте, більшість продукту під назвою ‘мед’ не є медом. В світі виготовляється максимум 250 000 тон натурального меду в рік. Проте попит суттєво більший ніж пропозиція: більше 200 000 тон меду було імпортовано тільки в ЄС минулого року з Китаю і це тільки 40% загального імпорту в ЄС. Зазначимо, що CША, теж імпортувало близько 200 000 тон (не включаючи Канади). 


Пояснення: більшість меду (особливо з країн Азії, в тому числі Китаю) розбавляється рослинним сиропом: кукурудзяним та рисовим з цукром. Весь цей фальсифікований мед опиняється на поличках супермаркетів по всьому світі.


Це не лише неякісний продукт, який наносить шкоду безпосередньо споживачам. Це продукт, який винищує чесних пасічників по всьому світі.


Розбавлений мед - дешевий. Люди, які з любов’ю виготовляють справжній мед дотримуючись традицій виготовлення і намагаючись зробити клієнтам чесну пропозицію за якісний продукт, просто не конкурентноспроможні. Адже в доступі є Китайський дешевий мед і багато пасік закриваються.


Ми в Apothecary виготовляємо косметику за старовинними рецептами і дуже поважаємо розкішні традиції виготовлення, а також чесну працю. Сказавши це, ми дуже серйозно відносимся до походження нашої сировини, висока якість Десертів Для Шкіри для нас - це найважливіше.


Тому, в Apothecary ми використовуємо лише дорогий, 100% натуральний мед прямо з Карпатської пасіки, яка вже перевірена роками, а якість меду підтверджена відповідними тестами. Цей мед особливий: адже виготовлений з нектару недоторканих квіткових Карпатських полів і є насиченим корисними вітамінами групи В, а також вітаміном С та ензимами.


Процес виробництва меду


Бджілка випиває нектар з квітки або цвіту. Випитий Нектар вона запасає у животику і часто він важить вдвічі більше за неї! В животику мед насичується ензимами. Тим часом, бджілка летить до іншої бджілки (її крильця роблять 12 000 взмахів за хвилину!) і передає вже нею насичений ензимами нектар в ротик іншій бджілці. Наступна повторює цей шлях і передає нектар ще іншій бджілці. Цей процес повторюється, до того часу, поки нектар не буде густим, після чого заповнюють ним соти. Бджілки махають крильцями, щоб провітрити соти, остаточно обезводити нектар і загустити його до золотого сиропу- меду.



Тривалість життя однієї бджілки 35-40 днів, за цей час вона виробляє одну ложку меду. У хороший сезон 50 тис. бджілок можуть виготовити 1,36 кілограм меду на тиждень.






продукція з історії
Трояндовий шоколад
Трояндовий шоколад
Ванільна година
Ванільна година
Манго
Манго
Монро
Монро
Абрикосовий Джем
Абрикосовий Джем
Трояндова пастка
Трояндова пастка
залиш посилання на свій facebook
та отримай 10% знижки на перше замовлення