instagram instagram instagram instagram

Олія Макадамії

Олія Макадамії

Олія Макадамії

Macadamia ternifolia

Макадамія - це популярна косметична культура, виконує помякшувальну та зволожуючу функцію, олійка гарно впливає на шкіру та є ідеальним кондиціонером. У виробах для волосся використовується для лікування волосяних фолікул, покращити блиск та зволожити сухе волосся та шкіру.


Олійка макадамії:

  • Допомагає отримати рівну і красиву засмагу.
  • Зменшує алергічні реакції
  • Омолоджує
  • Попереджає виникнення мімічних зморшок, розтяжок
  • Робить шкіру більш пружною і еластичною.
  • Сприяє загоєнню рубців.
  • Укріплює нігті

Macadamia Ternifolia (також називається Квінслендським горіхом) - це тропічне вічнозелене дерево, родом з прибережних тропічних лісів Австралії. Видатний австралійський ботанік, барон Фердінан фон Мюллер, назвав горіх на честь шотландського хіміка Джона Макадама. Аборигени називали дерево Kindal Kinda, через його великі пахучі горіхи.


Дерева квітнуть запашними білими або блідо-рожевими квітами,  на коженому  з яких може дозрівати до двадцяти плодів. Apothecary використовує олійку з органічних горіхів макадамії, вирощених без будь-яких хімікатів, що підтверджує його природність на всі 100%.


продукція з історії
Крем Брюле
Крем Брюле
Яблучний лосьйон
Яблучний лосьйон
Червова дама
Червова дама
залиш свій e-mail
та отримай 5% знижки на перше замовлення