Переваги кунжутної олії

Переваги кунжутної олії

Запашна олія з насіння кунжуту широко використовується вже декілька тисячоліть. Олія має насичений горіховий аромат, та вважається джерелом багатьох поживних речовин. Однак, ця речовина є досить дорогою, тому що виготовити масло з такого невеличкого насіння досить важко. 
Косметологи та професіонали косметичної галузі особливо цінують кунжут за його антибактеріальні властивості, які роблять його незамінним для шкіри. Саме олія з кунжуту може вилікувати подразнення та висипи на шкіри, швидко загоїти рани та зняти почервоніння. 
Слід зазначити, що олія збагачена:

  • вітамінами Е, В, D; 
  • кальцієм;
  • фосфором; 
  • білками.

Кунжутна олія може надати вашій шкірі ніжну, рівну та приємну на дотик текстуру. Наявність жирних кислот робить її ефективним зволожуючим засобом для шкіри усього тіла. Взагалі використання цієї речовини запобігає різним бактеріальним інфекціям та допомагає при лікуванні запаленої та пораненої шкіри.
Ще одна цікава особливість кунжутної олії полягає в тому, що вона уповільнює темп старіння шкіри. Розгладжує наявні зморшки та запобігає виникненню нових. Також речовину часто використовують під час масажів, адже вона допомагає вивести токсини з організму, поліпшити кровообіг та покращити еластичність шкіри тіла.

продукція з історії
Абрикосовий Джем
Абрикосовий Джем
Шоколадна Терапія
Шоколадна Терапія
залиш свій e-mail
та отримай 5% знижки на перше замовлення